Uppsala
Lämna feedback

Hambergs

À la carte

  • Hambergs hos Kyparn.se
  • Hambergs hos Kyparn.se
  • Hambergs hos Kyparn.se

Hambergs är ett familjeägt företag med start 1982 som fisk & kräfthandel och sedermera som restaurang 1997. Det som gjort företaget framgångsrikt är viljan att alltid arbeta med de bästa råvarorna och förmågan att omvandla dem till mat p...

Hambergs är ett familjeägt företag med start 1982 som fisk & kräfthandel och sedermera som restaurang 1997. Det som gjort företaget framgångsrikt är viljan att alltid arbeta med de bästa råvarorna och förmågan att omvandla dem till mat på en hög gastronomisk nivå. Följaktligen har vi under åren belönats med många utmärkelser samt alltid funnits representerade i de ledande matguiderna (Vägarnas bästa, Gourmets 199 bord, White Guide med mera).

Förutom pålitliga kvalitetsleverantörer av fisk, skaldjur och grönsaker så bidrar även ägarfamiljen med (under säsong) frukt, bär och grönt från odlingar på Amyborg, Sankt Annas skärgård - allt organiskt och giftfritt.

Den ambitionen präglar också vårt val av marina produkter - i möjligaste mån nätfiskat, hållbart miljömässigt försvarbara fiskemetoder.

Den verksamhet som nu är uppdelad i restaurang, butik och catering/festvåning involverar all producerande personal med gemensam råvarubas. Varför samma kvalitet präglar allt som framställs i företaget.